Nakon što su ekspresno rasprodali prva dva “božićna” koncerta u Vintage Industrial Baru, dodan je još jedan nastup u srijedu 20.12.

Serijom od tri “božićna” koncerta Pips, Chips & Videoclips se opraštaju od 2017. godine u kojoj su proslavili 25 godina postojanja na sceni. Ovu slavljeničku godinu bend je proslavio serijom koncerata diljem Hrvatske i regije, te su izdali i novi singl – K1.

Bend je obećao tri raznolika i podjednako dobra nastupa, a svaki koncert Pipsa u Zagrebu uvijek bude poseban na svoj način. Pips, Chips & Videoclips su sigurno jedan od posebnijih bendova na našoj glazbenoj sceni i imaju kultan status u Zagrebu stoga ne čudi što su ulaznice za prva dva nastupa nestale jako brzo, a organizatori poručuju da će i za ovaj treći nastup kultnih Pipsa u Vintage Industrial Baru brzo planuti.

Ulaznice za treći koncert mogu se kupiti od ponedjeljka 20.11. u Dirty Old Shopu, a od utorka 21.11. i u Vintage Industrial Baru. Cijena ulaznice je 85 kuna, a na sam dan koncerta biti će 100 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE