Suradnja Supervala i INmusic festivala se nastavlja kako bi udruženim snagama djecu i mlade potaknuli na otkrivanje i razvijanje svojih glazbenih talenata.

U lipnju 2024., tri Superval benda – D., Željezne pilule Extroft – nastupit će na INmusic festivalu #16 i dobiti priliku dijeliti pozornice s nekim od najvećih svjetskih imena.

Superval festival, poznat kao festival izvođača školskog uzrasta, potiče međusobno povezivanje, razmjenu iskustava, stvaranje i slušanje glazbe te omogućava djeci i mladima da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca i osjete iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom.

Ove godine, na INmusic festivalu će se predstaviti tri mlada Superval benda: D., Željezne pilule i Extroft. Prvi dan festivala, 24. lipnja 2024. zasvirat će D. Bend čiji je naziv jednako nedefiniran kao i njihova glazba, a inspiraciju crpe iz različitih razdoblja i krajeva svijeta, spajajući ih u jedinstvenu cjelinu. Članovi su Dag Huljev Jakopač, Matija Bojko i Tituš Cvanciger. Tinejdžerski punk bend Željezne pilule nastupaju 2. dan INmusic festivala #16, 25. lipnja 2024. Kroz glazbu se bave aktualnim temama poput problema žena, odrastanja, društvenih odnosa i mentalnog zdravlja, a svaki nastup im je modna revija uz puno energije i zabave. Članice benda su: Katja Njari, Mihaela Dužnović, Morena Dobrić, Marta Goleš Salihagić i Barbara Cvjetičanin. Alt metal bend Extroft na INmusic festivalu #16 će nastupiti 3. dan festivala, 26. lipnja 2024. Njihov je zvuk mješavina heavy i groove metala s dozom psihodelije i melodičnosti. Iza sebe imaju brojne nastupe po klubovima i festivalima diljem Hrvatske, a i šire. Članovi benda su: Fran Ivanković, Fran Šandor, Lovro Kovačević i Jan Ibrahimpašić.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE