Nakon dvije godine rada i pripreme, moderni metalci Ocean Of Another konačno pozivaju na koncertnu im premijeru u srijedu 24.04. u Vintage Industrial Baru i to povodom izlaska prvog EP albuma „One Day This Pain Will Subside“. A uz njih zasvirat će mosheri Survived by Nothing!

Bend se lirički bavi surovom realnošću ljudskog bića, fokusirajući se uglavnom na mentalno zdravlje, ovisnost i unutarnje borbe. Putem svojih pjesama Ocean Of Another želi pružiti ruku pomoći i stvoriti mjesto za povezivanje i liječenje, što se odražava u njihovom sloganu ‘’Postanite kap u Oceanu drugog’’.

Svu glazbu na EP-u prvijencu napisao je, producirao, miksao i masterirao sam bend, osim za “Indigo”, koji je masterirao Joel Wanasek (Machine Head, Monuments, Blessthefall).
Spomenut ćemo da je njihova obrada Slipknotove pjesme Snuff skupila preko 600.000 streamova na Spotifyu i preko 150.000 pregleda na YouTubeu. Neki članovi također su dio hrvatskog najuspješnijeg metal benda Manntra te bendova kao što su Pale Origins, Zenoth, Ochi i Grapevine Babies. Svi oni imaju prethodna iskustva kao izvođači sa spomenutim bendovima i drugima kao što su Cold Snap i Monox.
Glazbu stvaraju crpeći inspiraciju od izvođača kao što su Bad Omens, Falling in Reverse, Motionless in White, Northlane, Bring Me The Horizon i Linkin Park.

Bend je aktivno uključen u stvaranje svojih glazbenih spotova, baveći se pisanjem, produkcijom, režijom i snimanjem uz pomoć talentiranih prijatelja kao što su Mara Prpić, Dino Možek, Vjekoslav Palinić i Damir Debanić. Svaki video je DIY projekt pod potpunom kreativnom kontrolom benda.

Kao predgrupa nastupit će Survived by Nothing, hardcore bend na misiji to make Hrvatska mosh again. Spin kickovi su sve što trebaju, a sick riffovi su sve što imaju. Ne zanimaju ih šutke, samo fake karate mosh pitovi. Savršena platforma za istresanje svih bjesova.

Karte u pretprodaji potražite po cijeni od 8€ u Dirty Old Shop-u, Grif Bar-u ili VIB-u. Također možete ih kupiti putem online platforme Entrio. Cijena karte na koncerta će iznositi 12€.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE