Drito iz Tvornice, zimska hip-hop manifestacija koja početkom iduće godine doživljava svoje treće izdanje, dovodi dva nova imena – svima znan duo iz Bolesne Braće i zagrebačku trap ekipu Kuku$.

Uz njih, na festivalu su dosad najavljeni zagrebačka grupa High5 te osječki reper Kandžija uz grupu Gole žene, a sam događaj održat će se u Tvornici kulture 26. – 28. siječnja 2018. godine. Treću najavu izvođača možemo očekivati početkom studenog, a početkom prosinca znat će se kompletan popis izvođača.

Relativno mlad festival kojemu će ovo biti tek treće izdanje uspio je u vrlo kratkom roku ustoličiti se kao ponajbolji zimski festival te općenito prvi važniji festival u kalendarskoj godini. Naglasak je naravno na hip hop kulturi, stoga smo u proteklim godinama imali prilike vidjeti sve ono najbolje što domaća rap scena može ponuditi.

Ulaznice su u prodaji od 13. listopada. Dnevne ulaznice u pretprodaji se mogu kupiti po cijeni od 65 kuna, odnosno 85 kuna na dan koncerta, a mjesta prodaje su Rockmark, Dirty Old Shop te Entrio.

Festivalska ulaznica iznosi 115 kuna te se može kupiti isključivo u Dirty Old Shopu. Službeni event zapratite OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE