Nakon objavljenog odličnog prvijenca “Ovo nije raj”, ekipa zagrebačkog terminatora sa zadovoljstvom predstavlja svoj četvrti spot i singl ‘Gusta Masa’.

Prethodnim audio-vizualnim uratcima ‘Prokleti Zec’‘Rubikon Dama’ i ‘Ovo nije raj’ terminator su publiku i kritiku upoznali sa svojim rokenrol izričajem o kojem je cijenjeni glazbenik, autor, gitarist i književnik Vlado Simcich Vava između ostalog rekao: ” (terminator) … Crtaju precizno i nadareno funk i britki rock sonični prostor, vješto se upuštaju u izazovne aranžmane koji nikada ne prelaze granice ekonomičnosti, bilježe lakoćom trenutnu emociju nabijenu istodobno i frustracijom i životnošću.”

O novom singlu i spotu ekipa terminatora kaže: “Ovoga puta smo se odlučili na malo ambiciozniji pristup koji uključuje konkretnije rekvizite i glumu. Baš se lijepo sve posložilo s obzirom da je jedan od naših najvećih fanova Tomislav Beštak, miran čovjek robusne građe i dobronamjerne prirode, osoba koja ujedno ima iskustva i u glumi. Bez imalo razmišljanja smo ga unajmili. O honoraru ćemo pričati tek za 20 godina kada ga u potpunosti isplatimo. O samoj radnji spota reći ćemo sljedeće: ne da nam se prepričavati, pogledajte spot pa ćete se složiti s nama da je stvarno glupo sada prepričavati i mistificirati radnju spota. Nama je super i baš smo zadovoljni kako je ispalo. Spot je nastao na tajnoj lokaciji jer se ne možemo trenutno sjetiti adrese. Redatelj je Dinko Pasini, a za sjajnu rasvjetu zaslužan je Ivo Dunat.”

Potpisnica teksta je pjevačica Katarina Vukadin Kaća, autori glazbe i aranžmana su Željko KožarIvo Dunat i Dinko Pasini, a za snimanje, produkciju i dodatni aranžman zaslužan je Silvio Pasarić (SIPA music).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE