Zagrebački bend terminator predstavlja svoj prvi singl “Prokleti Zec”, uz prateći videospot, u izdanju SIPA Musica.

Terminator je autorski bend osnovan 2017. godine. U tako kratkom postojanju, treba izdvojiti koncert na Wembleyu, sviranje kao predgrupa Foo Fightersima, glazbenu suradnju s Jack Whiteom, itd. Kao autorski bend, krenuli su prvo u pohod Zagreba kako bi izgradili publiku, stekli višak fanova i time si olakšali proces snimanja i objavljivanja prvog albuma.

Do sada su napravili 18 autorskih pjesama, a trenutno su u fazi snimanja prvog albuma u suradnji sa SIPA musicom. Članovi terminatora su Katarina Vukadin, Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini.

Za nastanak pjesme „Prokleti Zec“  zaslužni su Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini kao autori glazbe i aranžmana. Tekst je napisala pjevačica Katarina Vukadin, a za snimanje, produkciju i dodatni aranžman zaslužan je Silvio Pasarić. Spot za pjesmu nastao je iz glave i ruku Dinka Pasinija.

“Zagrebački bend terminator je našao način kako spasiti svijet. Za sve je kriv Prokleti Zec. On teorijama zavjere, nevjere i uvjere želi sve izokrenuti. On je tajanstven, skriva se u mišjim rupama (zbog toga su ljudi i počeli psovati nedužne miševe), sjajno igra biljar i postoji otkad su nastale prve civilizacije. Spasiti svijet možemo tako da ga ulovimo i zamolimo da prestane. Lako ga je uvjeriti, a teško pronaći. Bend je snimio pjesmu i spot o Prokletom Zecu, a zanimljiva je činjenica da niti 2% spota ne govori o tome. Neki puta slika govori više od 1000 riječi, a ovdje 1000 slika govori više od nijedne riječi.”

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE