Nakon singla “Prokleti Zec” zagrebački terminator radi na novom materijalu te predstavlja novi singl “Rubikon Dama”.

Rubikon Dama” je posebna dama koja nije luda i zna šta hoće. Ali tu i tamo mijenja svoje mišljenje, tako da je to jedna vrlo interesantna dama. E pa, ovo je pjesma baš o njoj.” – poručuje Katarina Vukadin Kaća, autorica stihova novog singla.

O svom novom video uratku terminator kaže: “Rubikon Dama je opaka igračica, koja parira čak i Prokletom Zecu.  Htjeli smo u spotu predstaviti fatalnu ženu i njenu nadmoć kroz jednostavnu radnu: pranje auta. Naravno, brojne estradne zvijezde i supermodeli su nam se javili za glavnu ulogu, slali su slike svojih poprsja prekrivenih pjenom auto šampona, no mi smo smatrali kako to ne doliči našoj junakinji. Prava Rubikon Dama ne pere auto, nego ga vozi na pranje. I tako, s budžetom od pola kile pršuta, odlučili smo okrenuti klišej mladih sisatih autoperačica i zamijeniti ih sa 100kg čiste surove neodoljivosti utjelovljene u simpatičnome Campiju i njegovom koketirajućem brku. Campijeva žena, Alemka, plavooka dama i oličenje profinjene pristojnosti, sama od sebe nam je dala do znanja da je ona ta Rubikon Dama koju tražimo. Koje su točno njene suptilne moći, pogledajte u spotu.”

Autori glazbe i aranžmana su Željko Kožar, Ivo Dunat i Dinko Pasini. Tekst je napisala pjevačica Katarina Vukadin, a za snimanje, produkciju i dodatni aranžman zaslužan je Silvio Pasarić. Spot je režirao i montirao Dinko Pasini (Klikam studio), a autor slika je Ivo Dunat (Klikam studio).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE