Splitski rep veteran, Krešo Bengalka svoje će zagrebačke fanove počastiti sa svojim prvim samostalnim koncertom u Zagrebu. Mjesto održavanja  zakazano je za zagrebački klub “Klub”, datum je 7. travnja.

 

Krešo je poznat svojim fanovima kao osnivač splitske gangsta rep grupe “Kiša Metaka” s kojom 2012. godine izdaje prvi album tj. “folder”. Obožavatelji tvrdog rep zvuka u Kreši vrlo brzo prepoznaju kvalitetu i to već u prvoj pjesmi “Konan” .

Dvije godine kasnije, 2014. sa splitskim reperom Žuvijem osniva projekt, nazvan “Krešo i Žuvi” te izdaju album “Brokva”. Iste godine, sa svojom prvotnom grupom “Kiša Metaka” izdaje drugi “folder”. S Kišom metaka radi turneje cijeloj Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i Sloveniji.

U veljači 2017. godine napokon izdaje svoj samostalni album prvijenac, nazvan – “Finale”. Na albumu se nalaze i hitovi koji su prethodili izdavanju albuma, poput “El Comandante”, “Kalashnikov” i “Pobjeda”.

Na pozornici će se Kreši u repanju pridružiti i Žuvi, Vuk Oreb te Stipe Srdela dok će za glazbu biti zadužen DJ Vrh.

Linkovi:
FB: Krešo Bengalka
YT: https://www.youtube.com/watch?v=iVhQ_GNp9Dc
Download link (mp3 320 kbps): http://bit.ly/2lpA5nS

Ulaznice su u prodaji od 10.03. po pretprodajnoj cijeni od 40 kn, te 50 kn za one koji će ulaznice kupovati na dan koncerta (broj ulaznica ograničen).

Službeno prodajno mjesto:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Ulaz u Klub je 19+

Službeni event možete pogledati i attendati – OVDJE

 

Share.

About Author

Pišem posvuda. Stalkaj me na instagramu; /gogowantsgainz

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE