Danas je javnosti predstavljen videospot za nedavno objavljeni novi singl Darka Rundeka i Ekipe, a riječ je o pjesmi “Barbara”.

Nakon objave singla, za Barbaru je snimljen i videospot u režiji Arona Kovačića u zagrebačkoj Kinoteci. U snimanju spota su sudjelovale Sanda, Ana, Sara i Barbara. Direktor fotografije je Aron Kovačić, šarfer Matija Mošet. Spot su montažirali Aron Kovačić i Matija Mošet, a majstor rasvjete je Ljudevit Fistrić.

Na pjesmi su sudjelovali: Silvio Bočić na bubnjevima, Roko Crnić na kontrabasu, Mario Domazet na bas gitari, Miro Manojlović na vibrafonu, Igor Pavlica na trubi, Ana Kovačić je svirala tenor saksofon, a Darko Rundek svirao gitaru i pjevao. Tonski snimatelj je Zvonimir Domazet, a glazbeni producent Mario Domazet.

“Refren ‘Barbara, volim plesat sa tobom’ se pojavio u improvizaciji dok smo čekali da prestane kiša, pred nastup i više nas nije napuštao. Nakon par mjeseci prihvatio sam se rada na pjesmi. Roko mi je pomogao da je završim. U razradi aranžmana svaki je muzičar prirodno našao svoje mjesto. ‘Barbaru’ smo snimali uživo u DM Studiju u Zagrebu i uhvatili, čini nam se, dragocjene trenutke zajedničkog muziciranja”, objasnio je Darko Rundek.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE