High5, petorka koju više ne treba predstavljati, izbacili su novu pjesmu “Kebile” kojom ujedno i najavljuju koncertnu promociju dugoočekivanog albuma 21. travnja u Tvornici kulture.

“Refrena se uhvatio Riđi Riđ, Snajper je ponovno ubio, a momci su spot kompletirali u nekom podzemnom prostoru kanalizirajući scenografijom američki Psycho Realm uz dodatak svog šarma.” – M. Kaselj

Nakon što su jučer iznenadili novim bengerom, dečki najavljuju promociju cijelog albuma s kojeg dolazi ovaj singl. “Ovu stvar smo odabrali jer smo željeli gurnuti van nešto što neće zvučati kao tipičan trap s kojim nas ljudi povezuju, jer na njoj repamo sva petorica i jer je pjesma bila prigodna za snimiti neki mračniji, bizarniji spot”, kažu iz High5.

Ako je suditi po nastupima sa zadnja tri Drito iz Tvornice festivala, možemo očekivati energični nastup, odličnu atmosferu i divlju publiku.

Ulaznice za zagrebački koncert možete u pretprodaji nabaviti na službenim prodajnim mjestima (Dirty Old Shop, Rockmark i Tvornica Kulture) po cijeni od 40 kuna, dok će na dan svirke upad biti 60 kuna.

Facebook event pogledaj OVDJE.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE