Spotom za drugi po redu singl „Sad kad je gotovo” Nina najavljuje skori izlazak četvrtog albuma

Dok smišljaš bjegove znaj da Nina Romić, renomirana zagrebačka kantautorica, najavljuje skori izlazak svog četvrtog albuma. Snimanje se odvija pod budnim producentskim okom i uhom Marijana Jelenića. Nakon video spota za pjesmu „Svjetla“ došao je red i na onaj za drugi singl, pjesmu „Sad kad je gotovo”.

Sad kad je gotovo je jedna od mojih starijih pjesama, koja zbog svoje atmosfere nije našla svoje mjesto na prošlim izdanjima. S ovom postavom odlučila sam ju „oživjeti“ i uz Marijanovu pomoć dali smo joj novi život. U pjesmi je izrečeno mnogo emocija, uglavnom onih koje vežemo uz završetak priča za koje smo mislili da su vječne. Produkcijski, ispala je onako kako sam oduvijek htjela, samotnjačka pjesma koja u sebi sadrži i minimalizam i puni bendovski izričaj”, rekla je o pjesmi Nina Romić.

Za pjesmu je snimljen i videospot u režiji Filipa Filakovića Philtza, koji kaže: “U sanjivom spotu Nina je priključena na uređaj koji njenu kakofoniju moždanih valova pretvara u simfoniju boja i oblika. To je uređaj koji njene snove pretvara u bio kemijski niz i omogućava joj da te svoje snove gleda iznova. Spot prolazi kroz sanjive kadrove prirode, kamera kontinuirano kroz snove prolazi prema naprijed i putuje iz lokacije u lokaciju, iz predivnog prostranog prostora u drugi – svi ti prostori simuliraju snove i vizije koje Nina proživljava. Spot postavlja Ninu u poziciju pripovjedača, vežući se uz pjesmu na jedan netipičan način kroz mistični crno-bijeli stil spota.”

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE