Demofest, najveći regionalni festival demo bendova u ovom dijelu Europe, po 11. put otvara konkurs za sve demo bendove s ex-Yu prostora.

Konkurs za natjecatelje ovogodišnjeg Demofesta bit će otvoren skoro dva mjeseca, preciznije od 5. veljače do 1. travnja 2018. godine.

Ukoliko svirate u demo bendu ili poznajete nekoga tko ima jedan takav, materijale potrebne za prijavu možete pronaći na službenom sajtu Demofesta na adresi www.demofest.org, a zatim ih popunjene poslati na adresu demofest.konkurs@gmail.com.

Organizatori nepotpune prijave neće uzimati u obzir. Obavezan materijal koji je potrebno poslati čine:

  • detaljno ispunjena Prijava
    – detaljno ispunjena i potpisana Izjava o autorskom djelu (skenirana ili fotografirana)
    – dvije pjesme u MP3 ili WAV formatu- tekstovi pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) dokumentu
    – fotografija na kojoj se vide svi članovi benda (bez logotipa) u JPG ili JPEG formatu
    – svaki bend koji pošalje prijavu, dužan je da na svoju Facebook stranicu postavi status: “I ja sam se prijavio na Demofest!” i taguje Demofest stranicu

Kao i prethodnih godina, uvjet koji svi prijavljeni bendovi moraju ispunjavati je da do sada nisu objavili album preko neke od izdavačkih kuća koje su registrirane na teritoriju BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije. Nakon završenog konkursa, žiri će odabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na bini banjalučke tvrđave Kastel, na kojoj se održava Demofest.

Rezultate ovogodišnjeg konkursa Demofest će objaviti tijekom lipnja, kada će otkriti i imena stručnog žirija.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE