U petak, 9.veljače, u riječki Pogon kulture dolazi beogradski garažni post punk trojac – Repetitor

Milena Milutinović (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) članovi su Repetitora. Već poznati riječkoj publici, svojim dolaskom donose provjerenu kombinaciju moćne buke i sirove energije. Svoj prepoznatljivi zvuk polako su gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. Svoje visoko energične pjesme stvaraju na međuodnosu instrumenata i vokala. Od osnutka 2005. godine, preko prvog albuma “Sve što vidim je prvi put“ iz 2008. koji je proglašen jednim od najautentičnijih uradaka, te zadnjeg hvaljenog “Dobrodošli na okean“, Repetitor je postao jedan od najprodornijih mladih bendova s Balkana, a singlovi “Opet jak“, “U pravom trenutku” ili pak “Biću bolji” govore o moći ovog benda.

Pažljivo slušanje otkriva sličnosti s bendovima kao što su rani Mudhoney, Fugazi, Sonic Youth, Pixies ili rana Nirvana, pa čak i Black Sabbath. Repetitor se bez problema kreće tim nespojivim stazama tražeći svoj zvučni potpis. Sa svojim energičnim nastupima, karizmatičnom i uigranom svirkom, Repetitor već sada piše jedno novo poglavlje rock povijesti.

U studenom prošle godine, grupa Repetitor predstavila je sjajan videospot za pjesmu ‘Ako te ikada‘ snimljen u zatvorenom odjelu Okružnog zatvora u Beogradu. Videospot su realizirale ekipe iz GRAIN video produkcije, foto kolektiva Invert te fotograf Vladimir Živojinović, a režiju potpisuje Filip Čudić. Pjesma ‘Ako te ikada’ nalazi se na njihovom aktualnom albumu ‘Gde ćeš‘.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po 50 kn na šankovima The Beertije na Trsatu i u Dallas music shopu te online na entrio.hr. Na dan koncerta ulaz će biti 70 kn.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE