Nešto novo i drugačije stiže nam iz Bihaća.

Naime, bend Jall Aux Yeux stvara autorsku glazbu na francuskom jeziku, a svoj album prvijenac najavljuju trećim singlom pod nazivom Je Te Cherche (Tražim te), ovoga puta u suradnji s Johnom iz sinjske rock grupe M.O.R.T.

Album je najavljen za prvu polovinu drugog mjeseca, a nakon objave slijedi promocija po regiji. Zasad nema naziv, sniman je u mostarskom studiju Pavarotti i u bihaćkom studiju Amadeus i izlazi pod okriljem Juda Recordsa.

John (M.O.R.T.)

Do suradnje je došlo…

Prijateljstvo gitariste benda Jure i Johna traje još od studentskih dana u Zadru gdje su dijelili prostorije doma, hrenovke, besparicu i što je najvažnije – ljubav prema glazbi. Johnu je predložena suradnja na Demofestu u Banjaluci te ju je odmah prihvatio.

“Ja sam putovao iz Sinja u Zagreb gledajući svoja posla kad me u Korenici zaskočila banda maskiranih Francuza. Stavili su mi pivo u ruku i prošvercali me preko granice u Bihać da u jedan dan snimim pjesmu i spot. Ostatak tog traumatičnog iskustva ću iznijeti u svojoj slijedećoj autobiografiji ”Pola listine”.” – rekao je John

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE