U četvrtak, 25.siječnja, povodom serije sexclusivnih koncerata Bučne Službe u Katran nam dolaze legendarni Soul Fingersi.

Soul Fingersi su 10-člana vrhunska koncertna atrakcija koja je svoju priču započela još 1991. U svojoj uzbudljivoj karijeri broje preko 1700 koncerata. Pozornicu su dijelili s velikim svjetskim glazbenim imenima kao što su B.B.King, David Bowie, The Blues Brothers band, Eddie Floyd, Georgie Fame, Miriam Maceba, Macoto Ozone, itd. Do sada su imali prilike gostovati na mnogim svjetskim festivalima, kako glazbenim tako i filmskim (Montreux jazz festival, Siget fetival, MOSTRA-Venecijanski filmski festival). Također su i česti gosti na mnogobrojnim sportskim svjetskim natjecanjima gdje svojim nastupima uveličavaju ceremonije dodjela nagrada.

Nakon svega nabrojanog zasigurno ne želite propustiti priliku da poslušate ove legende uživo. Pridružite im se na njihovom prvom sexcluzivnom koncertu u intimnoj atmosferi Totalno Neformalnog Teatra “Lex 5Reković &co“.  Uživajte u neposrednom doživljaju jednog od najatraktivnijih i najzabavnijih hrvatskih bendova.

Zbog malenih smještajnih kapaciteta i same „sexclusivnosti“ događaja fond karata je ograničen! Stoga se pobrinite osigurati svoju ulaznicu na vrijeme.

Karte su dostupne u pretprodaji u sustavu Entrio po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 70 kuna.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE