Oko mjesec dana nakon izlaska njihovog trećeg albuma ŽEN predstavljaju video spot za drugi po redu singl „Pusti me da hodam“

Nakon što su nedavno izbacili video spot za singl „Sonična taktika“, kojim su ujedno i najavili novi album imena „Sunčani ljudi“ čiju su promociju održale u Ljubljani na ovogodišnjoj Moonleejadi , sada je na red došao i drugi singl pod nazivom „Pusti me da hodam“.

Video spot je režirao i montirao Damir Janeček, režiser, scenarist, filmski kritičar, novinar, montažer i snimatelj, jednom riječju svestran čovjek.

Direktori fotografije su Samill Akkilic i Srđan Šarić, a u spotu su korišteni i kadrovi stvarani za film Samilla Akkilica o Zlatku Lemutu, koji je kao mlad skakanjem u pličak ozlijedio kralježnicu te postao nepokretan.

Upravo je Zlatko glavni akter spota. Njegova životna priča savršeno se stopila s esencijom ove pjesme. On je pravi dokaz da nas ništa u životu ne može zaustaviti. Potrebna je samo “opuštena, ostavljena, nasmiješena, izgubljena želja“.

Glavni akter spota je Zlatko Zlaja, moj veliki prijatelj iz Bosne. Kroz pjesmu ‘Pusti me da hodam’, zvukom, te kroz vizualno u kojem je Zlaja želio sam prikazati, kako niti jedna prepreka, niti jedan problem, niti jedno napuštanje, niti jedno razočarenje u ljude život, svijet, društvo ne treba da nas zakoči i učini drugačijim od onoga kakvi smo. Jer sve možemo s onim što upravo trenutno imamo. Jer imamo sve. Samo to trebamo početi cijeniti. I prestati kukati. Život je dobar, sladak i lijep. Nadam se da će ova pjesma donijeti emociju do gledatelja i slušatelja te ohrabriti mnoge čije je samopouzdanje možda poljuljano. Glavu gore. Idemo dalje. Volite se ljudožderi, što bi rekao Toma Bebić. Peace.” kazao je režiser spota.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE