TBF, splitska rok-rep-pop atrakcija neuporedivog glazbenog izraza 14. prosinca prvi put dolazi u sarajevski Mikser kao rezultat dugogodišnje suradnje Miksera i TBF -a koja je počela još prije pet godina kada su zajedno organizirali “Splitski đir u Savamali” na veliku radost beogradske publike.

The Beat Fleet ili skraćeno TBF je glazbeni sastav nastao 1990. godine u Splitu. Skupina je započela kao standarni hip hop/trip hop sastav, da bi daljnjim radom razvila vlastiti glazbeni izričaj.

Bez prijašnjeg iskustva u stvaranju glazbe, započeli su proces učenja vještina MC-inga (skraćeno od Master of Ceremony-termin u hip-hop kulturi koji označava “rap vokal”) od pionira hip-hopa, Run D.M.C., LL Cool J, Public Enemy, BDP, N.W.A., Eric B & Rakim, Ultramagnetic MC’s…

U lipnju 2015. objavili su zadnji album “Danas sutra”.

Neodoljivi Dah Mediterana uvijen u fuziju muzičkih pravaca koje je teško definirati i kojima je još teže odoljeti predstavljaju garanciju da nas čeka izuzetno prosinačko veče. TBF je osvjedočeni prijatelj Miksera i već brojimo dane do prvog sarajevskog susreta. Splitski đir u Pofalićima!

Cijena za prvih 200 karata je po promotivnoj cijeni od 12 KM.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE