Jedan od najznačajnijih new wave glazbenika i bivši frontmen kultnog benda Talking Heads dolazi na iduće izdanje zagrebačkog INmusic festivala na Jarunu.

Tako se Byrne pridružuje već najavljenim Queens Of The Stone Age i Skunk Anansie, a na jarunsku festivalsku zabavu dolazi sa svojim najnovijim samostalnim glazbeno – scenskim nastupom. Byrnea ne treba posebno predstavljati. Čovjek je to s dugogodišnjom glazbeno – umjetničkom karijerom, u poljima glazbe, fotografije, književnosti itd. Autor mnoštva glazbenih albuma, devet knjiga beletristike, jednog od najcjenjenijih koncertnih filmova – Stop Making Sense iz razdoblja Talking Headsa.

Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 349 kuna kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna. U prodaji je i ograničen broj vrlo traženih INmusic blagdanskih paketa po cijeni od 399 kn putem službenog festivalskog webshopa i u Dirty Old Shopu. Više informacija o ulaznicama i blagdanskim paketima dostupno je na www.inmusicfestival.com te na INmusicovim društvenim mrežama.

13. INmusic festival održava se od 25. do 27. lipnja 2018. godine.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE