Nakon rasprodanog KSET-a u Zagrebu, prepunog beogradskog KC Grada i gotovo potpuno rasprodane ex-yu turneje, toalet-pop grupa Svemirko ove subote dolazi u Rijeku, u klub Život.

Portali ga nazivaju modernim nasljednikom velike grupe Idoli, njegovu glazbu mješavinom Olivera Mandića i Roxy Musica, a nas je i više nego uvjerio u svoj čvrsti nastup na prošlogodišnjem Velvet festivalu, koji je ujedno i organizator ovog događanja.

Velvet je na sebe preuzeo misiju dovođenja mladih glazbenika i bendova u Rijeku, te će to i činiti kroz cijelu iduću sezonu do samog festivala kroz razne koncerte i izložbe, a Svemirko je prvi u seriji umjetnika koji će se imati prilike predstaviti riječkoj publici.

Vuković, frontmen benda, čije ime čak i na neki način govori o podrijetlu njegovih utjecaja, dolazi sa misijom rasplesati sve prisutne te ih uvjeriti da 80-te nisu ni blizu svršeno vrijeme, pogotovo sa novim valom sličnih izvođača koji se trenutno javlja u Europi, ali i u svijetu. Poznat po svojem skidanju i intimnom komunikacijom sa publikom, sigurni smo da će ovo biti koncert koji ćete još dugo pamtiti.

Vrata se otvaraju u 23:00h, a koncert počinje u 23:30 sata. Nemojte kasniti, jer postoji velika mogućnost da će biti krcato, a i koncert će početi na vrijeme. Nakon koncerta – kozmički vremeplov.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE