Nakon četiri godine, srpska pop-rock grupa Bajaga i Instruktori vraćaju se u Osijek. Koncert za mnoge generacije, kako ga mnogi nazivaju, održat će se u najvećoj osječkoj dvorani Gradski vrat, u subotu, 9. prosinca 2017, gdje su zadnji puta održali koncert prije sedam godina.

I sam Bajaga prokomentirao je povratak u Osijek: “Drago mi je da smo ponovo u Osijeku, u gradu u kojemu smo uvijek bili divno primljeni i dobro prolazili kod publike. Kao i uvijek, odsvirat ćemo brojne poznate hitove te predstaviti i poneku novu pjesmu. Ove smo godine stvarno puno nastupali, u odličnoj smo formi i zato sam potpuno uvjeren da će ovo biti koncert za pamćenje.”

Koncert počinje u 20:00h nastupom osječke grupe Kit Karson. Organizator koncerta je Koncert agencija, a generalni pokrovitelj je Laško.

Cijene ulaznica iznose: 100 kn parter (slobodno stajanje) i 120 kn tribine (slobodno sjedenje). Na dan koncerta parter će iznositi 120 kn, a za tribine će biti potrebno izdvojiti 140 kn. Cijena VIP ulaznica iznosi 200kn (na upit).

Karte se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

OSIJEK – Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), Caffe bar K Topu (Tvrđa),Turistički ured OK TOURS (pored Supera), Lounge bar Waldinger (Portanova),
BILJE – Ured TZ,
BELI MANASTIR – Green Room Pub, ,
ĐAKOVO – FILM Caffe
DONJI MIHOLJAC – Ured TZ,
NAŠICE – Hotel Park,
SLAVONSKI BROD – Caffe bar Imago,
VALPOVO – Centar kulture M. P. Katančić
VINKOVCI – ZARA fitness centar,
VUKOVAR – Hotel Lav,
ŽUPANJA – Caffe bar Urban.

Od 1.11. karte će se moći kupiti i putem sustava Eventim.

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE