Jedna od najvećih glazbenih atrakcija na području bivše zajedničke države – Plavi Orkestar, nastupit će u zagrebačkom Domu sportova početkom iduće godine.

U sklopu velike regionalne turneje Everblue, nakon fantastičnih koncerata u Beogradu i Sarajevu, pridružuje se i Zagreb. Posljednji puta kada su zagrepčani imali prilike vidjeti popularnog Lošu i ostatak benda bilo je sada već davne 2010. godine. Mjesto održavanja koncerta biti će zagrebački Dom Sportova, a najavljeni su za datum 17. veljače 2018. godine. Plavci i dalje uživaju veliku popularnost iako su od njihovog vrhunca prošla već tri desetljeća, no ti ih ne sprječava da napune najveće regionalne pozornice kako starijom tako i mlađom publikom. Samo ćemo istaknuti činjenicu da je na njihovim koncertima u Sarajevu i Beogradu bilo ukupno sto tisuća posjetitelja.

Do sada su izdali osam albuma te ih prodali u više od pet milijuna primjeraka, a koncertno su obišli svijet sa više od 4500 nastupa. Uskoro ćemo imati prilike čuti neke od najvećih njihovih hitova kao što su Suada, Goodbye Teens, Kaja, Ako su to samo bile laži i ostali.

Ulaznice u prodaju kreću od ponedjeljka, 16. listopada, a mogu se kupiti u sustavu Eventima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE