Zagrebački adult-disoriented-rock-love/hate-core kvartet (The) Lesser Men objavili su novu pjesmu pod nazivom ‘Summer’s Gone’.

Pred najavu novog albuma Bedrooms, koji bi trebao kroz mjesec dana izaći za Geenger Records i Ammonite Records, grupa (The) Lesser Men objavila je stvar kojom finalizira ovogodišnje ljeto pod nazivom Summer’s Gone.

Za spot je zaslužan Lame Oh, a snimljen je na izoliranom imanju prijatelja benda  – negdje u blizini Han Pijeska – dovoljno velikom da ne bi privukao neželjene goste, no, kako doznajemo iz povjerljivog izvora bliskog bendu:
“Ideja je bila naprosto da četiri tipa prvo sviraju na idiličnom proplanku u društvu nekoliko prijatelja, a da poslijepodne sve to začine s malo prijatnog roštilja i možebitnog plesa uz harfu. No kako to već kadikad biva u takvim situacijama, igrom mlade Sudbine kauč namijenjen za odmor i rekreaciju rasplesanih glazbenika nekako se zapalio (iako vlasnik imanja daje ruku u Vatru da je vidio jednog od prisutnih prijatelja, poznatog pod nadimkom Pan, kako keseći se potpaljuje već spomenuti kauč, vjerojatnije je da se požar dogodio zbog nestručnog rukovanja roštiljem), posve izvitoperivši priželjkivani bukolički štimung video-broja”. – rekli su iz benda.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE