Sedmi koncert četvrte MIMO sezone održat će se u nedjelju, 7. svibnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, a nastupit će Duo List i kolektiv Moskau.

Pod naslovom „Iskrena intimnost akustike i redefiniranje art-corea“ MIMO u Gorgoni predstavit će Duo List i Moskau, a sav prihod od donacija od ulaznica ide izvođačima, a nakon koncerta slijedi afterparty u Spunku.

Duo List, odnosno duo “Lenjin i Staljin”, osnovan je neposredno nakon raspada grupe “Abnormalan” u kojoj su aktivni članovi bili i Vrba (gitara, vokal) i Žare (vokal). Za razliku od matičnih Vrbinih i Žaretovih bendova koji su glasni i nabijeni energijom, ovaj je duet nježan i intiman.

Sljedeći izvođač je art-core kolektiv Moskau. Oni se mogu opisati kao jedinstvena pojava na domaćoj glazbenoj sceni koja sve više zaokuplja pozornost publike i kritike zbog izrazito atraktivnih i sceničnih živih nastupa na kojima se nikada ne zna što se može očekivati. Osnovu benda čine Ivan Grobenski, Ivan Gundić, Ivan Laić, Pavle Bojanić, Tena Rak, Katarina Čondrić, Buga Klara Blanuša, ali članstvo u kolektivu je iznimno fluidno tako da se na pozornici nerijetko može vidjeti i do četrnaest ljudi. Što nas čeka na MIMO-u, uskoro će se saznati, a jedina informacija koju možemo otkriti je da će dio njihovog nastupa u Gorgoni režirati Nora Krstulović.

FACEBOOK EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE