Grupa Seine objavila je drugi singl sa svog prvog bendovskog albuma koji je najavljen dogodine. Nakon pobjede na najvećem regionalnom natjecanju bendova, banjalučkom Demofestu, Seine se vratio radu na albumu.

Spot za pjesmu pod imenom “Šilo” režirala je pančevačka režiserka Marina Uzelac, poznata po radu s grupama Artan Lili, Grupa Ti, Nežni Dalibor… Spot je rađen u stop-motion tehnici, tehnici snimanja u kojoj se spajanjem fotografija objekta u blago različitim pozicijama postiže iluzija kretanja. Direktor fotografije spota je Bogdan Babović, za montažu je zadužen Rajko Ristanović, dok se o post-produkciji brinuo Nebojša Beat Nenadić.  Za glazbeni dio, osim samog benda zaslužni su sljedeći suradnici: mix su sređivali Dimitrij Petrović (studio Radost) i Uroš Milkić (studio Underground Sound Factory), koji je i masterirao singl.
Autore možete podržati kupovinom ove pjesme zauvijek na bandcampu.

Novim izdanjem Seine najavljuje koncert u Tvornici Kulture koji će se održati u četvrtak 6.10. s koprivničkim elektro-wunderkindom Bubblegum.

Nakon promocije singla, grupa odlazi na trotjednu turneju po središnjoj Europi, točnije u Sloveniju, Austriju, Slovačku, Češku, Poljsku i Mađarsku.

Osim na već navedenom bandcamp profilu, Seine možete pratiti i na službenom Facebook i Soundcloud profilu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE