Nakon ovogodišnjeg objavljivanja odličnog albuma Mostovi, Rundek Cargo Trio (u sastavu Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić – Duco) objavio je novi videospot, ponovno u režiji Radislava Jovanova Gonza, ovoga puta za pjesmu Ima ih.

Nakon mirnijeg ljubavnog singla i videospota Don Juan, Rundek i ekipa odabrali su za singl puno ozbiljniju, dinamičniju i upozoravajuću pjesmu koja može biti idealan prospekt za stanje u današnjem svijetu. Spot se snimao u Zagrebu i u Beogradu tijekom studenog.

„Ovime izjavljujem da je video klip Radislava Jovanova – Gonza spreman ugledati svjetlo vaših ekrana, na naše, a nadamo se i vaše zadovoljstvo. Snimili smo ga pri punoj svijesti u Zagrebu i Beogradu, doprinoseći tako ‘9popravljanju’ mostova između ova dva grada, iako ove lokacije za poruke pjesme ‘Ima ih’ i njenog spota nisu bitne. Mogle su to biti bilo koje dvije suvremene metropole.’Ima ih’ se svakodnevno puni novim smislovima. Neka i ovaj spot pomogne da bolje čujemo njihov odjek u sebi“ – rekao je Darko Rundek.

 

 

 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE