INmusic ne prestaje oduševljavati svojim najavama, ovaj put na festival dolazi femme hip-hop kolektiv Reykjavíkurdætur.

Jedan od najvećih hrvatskih glazbenih festivala INmusic jučer je najavio premijerni nastup ovog fantastičnog ženskog hip-hop sastava sa Islanda. Samo ime Reykjavíkurdætur na islandskom znači “kćeri Reykjavika”, osnovani ne baš tako davne 2013. godine na dalekom Islandu, djevojke su u samo par godina skrenuli pažnju glazbenih kritičara i fanova diljem svijeta na svoju glazbu i live nastupe. Na samom početku bile su samo tri članice benda, no kasnije se taj broj popeo na čak 16. U srpnju 2016. godine izdale su svoj prvi album naziva RVK DTR te će taj album promovirati na svom prvom nastupu u Hrvatskoj.

Reykjavíkurdætur se pridružuju već najavljenim velikim imenima poput Nick Cave & Bad Seeds, Queens of the Stone Age,  David Bryne, Alice in Chains i mnogim drugim. Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. do 27. lipnja 2018. na zagrebačkom jezeru Jarun.

Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 399 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE