Pripreme za još jedno izdanje Punk Rock Holidaya su počele davno, a sada imamo i raspored bendova po danima! Line up predvode Dropkick Murphys, Pennywise, Agnostic Front, Good Riddance i mnogi drugi.

Polako se pripremamo za pet nezaboravnih dana najuzbudljivijeg punk rock događaja godine – Punk Rock Holiday festival! Ovaj drag nam festival održat će se od 7. do 11. kolovoza, u prekrasnom okruženju Tolminskih gora, u Sloveniji. Ako ste ljubitelj brze i energične glazbe i odličnog provoda nadamo se da su karte u džepu.

Punk Rock Holiday je poznat po tome da okuplja brojne bendove iz punk rock svijeta, pružajući publici nevjerojatne nastupe i nezaboravno iskustvo. Prošle godine su jednostavno oduševili, a kome treba podsjetnik ili dodatan motivator za odlazak na festival – podsjećamo na naš izvještaj. Ove godine, organizatori su pripremili poseban program koji će ispuniti vaša srca punk rock melodijama, šutkama, skokovima s pozornice i ostalim veseljima koja prate ovakav line up.

Ovom prilikom, s velikims uzbuđenjem, najavljujemo sve bendove koji će nastupiti na festivalu Punk Rock Holiday po danima:

Izvor: Punk Rock Holiday

Iako sam se nadao da će Bad Religion napraviti svoj povratak kako su prošle godine svoj nastup morali otkazati samo nekoliko dana prije festivala, line up nije razočarao. Tu su hrvatskoj publici dobro poznati Dropkick Murphys, Frank Turner i Pennywise koje smo mogli gledati u Zagrebu posljednjih godina. Tu su i zanimljivi Me First and the Gimme Gimmes sa svojim punk rock coverima hitova, žestoki Good Riddance te dodatna celtic punk podrška The Rumjacks. Tu su i brojni drugi koji će upotpuniti ovaj festival, posebno se veselimo nastupu Authority Zero koji je prošle godine oduševio svojim nastupom.

Punk Rock Holiday festival je također poznat po svojoj nevjerojatnoj atmosferi koja spaja ljubitelje punk rock glazbe iz cijelog svijeta. Osim brojnih bendova možete uživati u predivnom okruženju rijeke Soče i okolnim planinama koje će vam dati novu dimenziju riječi odmor iliti holiday. A činjenica da preko dana bendove možete slušati na Beach stageu dok se kupate sigurno ne odmaže.

Ne sumnjamo da će Punk Rock Holiday festival ispuniti očekivanja i pružiti još jedno posebno iskustvo za pamćenje. Ukoliko već nemate svoje ulaznice, ima ih još nešto sitno kod Beach stage bendova. Sve informacije možete naći na službenom webu festivala.

 

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE