Mjesec i pol nakon vrhunskog nastupa pred rasprodanom Tvornicom kulture u Zagrebu, ovogodišnja iznimna uzlazna putanja Hiljsona Mandele se nastavlja. Član utjecajnoj trap kolektiva KUKU$ i pionir ovog žanra u petak, 25. studenog stiže pred riječku publiku u Pogon kulture, a službeno je potvrđeno kako je i taj koncert rasprodan. Vijest o tome Hiljson Mandela je potvrdio putem svojih mreža, uz kratki komentar: “Rijeka, sve karte su planule i nema ih više nigdje.⠀Mandela Effect stiže u Vaš grad”. Uz njegov nastup, ovu večer popratit će i prepoznati klupski trap program Trepaj il’ krepaj, a organizator koncerta je yem.

Kao vodeće aktualno trap ime domaće glazbene scene, Hiljson Mandela je ovog proljeća objavio prvi solo album “Mandela Effect”, koji nosi epitet jednog od ponajboljih ovogodišnjih studijskih izdanja. Odmah po objavi, album je poharao streaming liste u Hrvatskoj, a Hiljson Mandela se s čak pet pjesama istovremeno našao u cijenjenoj Top 25 listi Billboard Croatia Song charta, čime je postao i prvi hrvatski izvođač koji je ostvario ovaj uspjeh.

Poseban trijumf dosadašnje karijere, koja do sada uključuje stvaranje domaće trap scene s kolektivom KUKU$ te nagradu Cesarica za pjesmu “Ova ljubav” sa Zsa Zsom, Hiljson Mandela je ostvario i sredinom listopada, nastupivši pred rasprodanom Tvornicom kulture u Zagrebu. Dva sata koncerta beskompromisno su popraćena užarenom energijom i neumornom podrškom publike, što je bio samo još jedan dokaz snage koju nosi ovaj moćni glazbeni val nove generacije.Uz nastup u Rijeci, pred njim je i samostalni koncert 17. studenog u pulskom ​​Pietasu, dok za 17. prosinca priprema i svoj prvi solo koncert u Beogradu, u Beton hali u prostoru Zappa Baze.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE