Povodom promocije novog albuma „Little Ghost“, američka neo soul atrakcija Moonchild kreće na europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu i to u petak, 7. veljače u Boogaloou.

Svojim jedinstvenim stilom, koji je mješavina alternativnog R&B, soula i new-school jazza, Moonchild su osigurali svoje mjesto na današnjoj glazbenoj sceni, koje će na turneji potvrditi izvodeći nove materijale.

Ulaznice po cijeni od 90 kuna dostupne su  putem Entrio sustava te u Dirty Old Shopu, Rockmark knjižari i na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16h). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 110 kn. U ponudi je i VIP paket po cijeni od 410 kn koji uključuje ulaznicu, raniji ulazak u dvoranu, druženje s bendom, potpisani primjerak B1 plakata, ekskluzivni VIP merchandise suvenir i brendiranu M&G propusnicu.

Aktualni album „Little Ghost“ podržali su Phil Taggart, Jamz Supernova i Clara Amfo (BBC Radio 1), Huey Morgan (BBC 6Music), KCRW i Jazz FM (na kojem je uvodni singl “Too Much to Ask” dospio na A playlistu) te je osvojio novinarska priznanja magazina „Complex“, „Paste“ i „The Vinyl Factory“.

Novo izdanje odražava bezgraničnu soničnu energiju multiinstrumentalista Amber Navrana, Maxa Bryka i Andrisa Mattsona, dok su istraživali neke od najosobnijih aspekata onoga što je potrebno za biti zaljubljen i vjeran onome što jesi.

Surađivali su i gostovali s vrlo cijenjenim imenima iz glazbenog svijeta, uključujući Kamasia Washingtona, Steviea Wondera, Interneta, Jilla Scotta i drugih, uspoređujući ih s Tomom Mischom i Jordanom Rakeijem. Prozvani jednima od najsjajnijih zvijezda soula, Moonchild nastavljaju očaravati svojom nježnom i vještom jazz i neo-soul glazbom spajajući je s naprednim elektronskim strujama u procesu.

Facebook grupe

Službeni event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE