Sonus festival opet dokazao zašto nema konkurenciju: Ovo je tek prvih 44 svjetskih imena koji će u kolovozu 2020. nastupiti na Pagu!

Dixon, Fisher, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Fisher, Richie Hawtin, Seth Troxler, Joseph Capriati, Boris Brejcha, Maceo Plex, 999999999 su samo neka od imena koja će u kolovozu 2020. godine, povodom 8. izdanja Sonus festivala posjetiti osunčane obale otoka Paga.

Prema izboru fanova, najbolji hrvatski festival koji će se održati u klubovima na plaži Zrće od 16 do 20. kolovoza 2020.godine, objavio je tek svojih prvih 44 imena s kojima se može pohvaliti rijetko koji festival u našoj regiji, a i šire. 

Sonus će još objaviti dosta imena prije nego finalizira program, kao i tko će nastupiti na boat partijima, afterpartijima i partijima otvorenja, u prvoj postavci našle su se i svjetske zvijezde poput Âme, Ben Klock, Stephan Bodzin, Chris Liebing, Hot Since 82, Jamie Jones, Loco Dice.

Organizatori Sonus festival, We Love Sound i Time Warp, ove godine su ugostiti posjetitelje iz više od 65 zemalja, od kojih je čak 80% preko 25 godina starosti, odabralo uživati na hrvatskoj obali, par metara od prelijepog Jadrana, pod otvorenim nebom u zvuku kvalitetne elektroničke glazbe. 

Regionalne ulaznice još nisu u prodaji, pa kako bi ostali u tijeku s novostima, pratite Sonus na: Facebooku, Instagramu, Webu i Viberu! 

 

First Line-Up Release

Here are the first 44 artists who will be joining us on Zrce Beach for 5 days and 5 nights at Sonus Festival 2020 🌴Tell us who you are most excited for in the comments!Are you ready for the next edition of Sonus Festival? See all of the names here: http://bit.ly/sonus2020

Gepostet von Sonus Festival am Donnerstag, 19. Dezember 2019

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE