Zamislite si mali otok na obali Hrvatske. Otok na kojemu će svirati svi vaši favoriti underground scene, na otvorenome samo nekoliko koraka do plaže. Zamislite si uranjanje u kristalno čisto Jadransko more koje će upotpuniti vašu ljetnu rave avanturu. U pitanju nije san, već Sonus festival.

Plaža Zrće već godinama spada u sami vrh top ljetnih destinacija. Mjesto koje na karti morate dobrano zoomirati, zapravo je prepuno događanja od kojih vam zastaje dah. Nezaobilazna stanica partijanera koji drže do sebe ispunit će svaki im san bilo u klubovima koje hvale svi svjetski mediji, boat partijima na predivnom moru ili pak uživanju na plažu uz neodoljiv pogled u daljinu.

Razlog današnjeg čitanja je Sonus festival, koji će od 19. do 23. kolovoza slaviti šestu godinu postojanja. Objavljen je prvi val imena koji stižu na Zrće, a ako već do sada niste odlučili bookirati pet dana godišnjeg, onda će vas ova lista imena sigurno natjerati na isto.

Čak 45 imena sa house i techno scene potvrdilo je svoj dolazak. Ono što je svakako zanimljivo u cijelo priči je i velika količina DJ-a koji stižu na Sonus festival. No, krenimo redom…

Dva glavna lica eminentne berlinske etikete Innervisions, Dixon i Ame (DJ) vraćaju se na još jedan susret sa publikom Sonusa. Underground scena u sebi ima jednog dragulja, koji nije prepun festivalima kao Hrvatska, ali ostavio je veliki trag na globalnu elektroničku scenu. Tu se radi o Rumunjskoj, gdje jedni od glavnih heroja su Rhadoo i Raresh. Rumunjski zvuk, također poznat kao rominimal odzvanjat će Sonusom. Rareshu u pomoć stiže Praslea te zajedno nastupaju kao Praslesh.

Želite li biti dio nezaboravnih Fuse after partija, onda je svakako vaš prvi izbor Enzo Siragusa. Od ostalih imena tu su velikani Richie Hawtin, Rodhad, Jackmaster, Pan-Pot, Jamie Jones, Chris Liebing, Agoria, Adam Beyer.

Kako se već napisalo, potvrđena ime obilježio je poveći broj DJ-ja, svaka na dobrom glasu, od već dobro poznatih Jennifer Cardini, Sonja Moonear, Nastia,, tu su još i one koje su prošlu 2017. ispale u prvi plan i pokazale zube kako mogu parirati muškim DJima, a to su Peggy Gou, Amelie Lens i Charlotte de Witte.

Zaboravite na bilo kakva čekanje i nedoumice, plaća čim sjedne na račun pravac Entrio i po EX-YU kartu da ste mirni sljedećih par mjeseci. Cijena im je 600kn, a ubacite ih u košaricu OVDJE.

We are more than thrilled to welcome the first 45 artists to our line up for Sonus Festival 2018! 🔥 🚨 Enter our competition to win 2 VIP tickets: goo.gl/uhd4zSFirst Release & VIP tickets available now: goo.gl/nJ4h3mDiscover all artists here: goo.gl/uhd4zS

Posted by Sonus Festival on Montag, 29. Januar 2018

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE