Metalci Sigma Epsilon objavili su pjesmu i videospot “Svi putevi vode do smrti”.

Sigma Epsilon stvara od 2014. godine, u početku kao dvojac, ali se nakon par godina radi ozbiljnijeg rada formira potpuni bend. Stefanu i Emilu se priključuju Nikola za bubnjevima, Aleksandra na gitari i Luka na bas gitari.

EP “Svi putevi vode do smrti” je snimljen u Citadela Sound Production studiju krajem 2017./početkom 2018. nekoliko meseci prije formiranja cijelog benda, tako da je sve gitare snimio Stefan, bubnjeve Nikola i vokal Emil. Studijski dio posla su Stefan i Luka zajedno obavili, Stefan je odradio kompletan miks, a Luka je bio zadužen za master.

Pesme su zamišljene kao etape života, a cijeli koncept EP-a se zasniva na životnom putu čovjeka koji ne vidi izlaz iz mraka koji ga obuzima. “Zaborav” je jedina pjesma koja je napisana u drugom licu, u toj pesmi Smrt se obraća čovjeku koji je već otpisan s liste.

Tracklist:

  1. Kap
  2. Svi putevi vode do smrti
  3. Trofej
  4. Zaborav

Za izdavačku kuću Miner Recordings 5. lipnja 2019. bend objavljuje prvo službeno izdanje – EP “Svi putevi vode do smrti”, kao i spot za istoimenu pjesmu.

U planu je snimanje spotova i za ostale 3 pjesme sa EP-a, kao i promoviranje istog izdanja domćoj publici u što više gradova Srbije i šire, a radi se i na prvom full-length albumu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE