Nakon sedam godina, u četvrtak 25. travnja, velikani švedske black metal scene Marduk stižu u Vintage Industrial Bar.

Marduk je danas jedno od najpoznatijih imena black metal svijeta, bend koji je više puta odradio velike svjetske turneje se napokon nakon dugih sedam godina vraća u Hrvatsku.

Marduk će svoj nastup održati u Vintage Industrial Baru u četvrtak 25. travnja 2019. godine. Bend je osnovao Morgan Steinmeyer Håkansson davne 1990. godine, u početku su bili kombinacija death i black metala no kako im se popularnost širila postali su čistokrvni, surovi i brzi black metal bend. Sa svojih 14 studijskih izdanja postali su jedan od najtraženijih black metal bendova, a njihov posljednji album Viktoria koji je izašao na ljeto prošle godine dobio je izuzetno dobre kritike.

Na svojem nastupu u Zagrebu, grupa će domaćoj publici predstaviti novi album i isto tako presjek svoje dugogodišnje karijere.

Marduk u Vintage Industrial bar stiže u pratnji švedskog metal benda Valkyrja, a koncert organiziraju Vintage Industrial Bar i Regular John Booking. Više o samim ulaznicama i predgrupi stići će uskoro kada se oglasi organizator.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE