U četvrtak, 25.listopada, Nina Badrić će u KD Vatroslava Lisinskog održati donatorski koncert za sportske heroje iz zaklade “Hrvatska za djecu”

Nakon gotovo tri godine Nina Badrić ponovno dolazi u KD Vatroslava Lisinskog. Nakon solističkog koncerta, koji će se odigrati 24.listopada, Nina će prirediti još jedan – onaj donatorski! Cjelokupan prihod od koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiu 2019. godine.

Nina, kao nova ambasadorica, ovim koncertom započinje suradnju sa Zakladom „Hrvatska za djecu“ .Ovo će ujedno biti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu.

Ulaznice za koncert možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski i u sustavu www.ulaznice.hr po cijeni od 130, 160, 190 i 220 kuna.

Službeni događaj pogledajte ovdje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE