Da svijet u kojem gubiš glavu naglo bolji je pokazala nam je ekipa iz ovog riječkog benda u spotu za pjesmu „Budi netko“

Podsjetimo, nakon što su krajem 2015.godine izdali svoj drugi studijski album „Ovdje pripadam“ i snimili video spot za istoimenu pjesmu, nakon kraće pauze, početkom godine predstavili su spot za pjesmu „Leptir“.

Kao što su prethodno najavili, danas su predstavili video spot za pjesmu „Budi netko“. Cijeli spot snimljen je u obliku vloga pametnim telefonima, od početka do kraja, te je osmišljen i editiran od strane članova benda.

O nastanku spota grupa je rekla sljedeće: “Došlo je vrijeme da napravimo nešto novo u ciklusu ”Ovdje Pripadam” te smo se odlučili snimiti spot za jednu od najdražih nam pjesama sa albuma, ”Budi Netko”. Htjeli smo se okušati u ulogama vlogera te prenijeti dio naše svakodnevnice i na taj način prikazati naš ”život” u bendu i oko njega. Spot je sniman u potpunosti Huawei P20 mobilnim telefonima koji nam je omogućio Huawei Hrvatska kako bi na autentičan način stvorili tu vlog atmosferu. Scenarij za spot nismo radili već je svaki član imao potpunu kreativnu slobodu. Sami vlogovi snimani su na raznim lokacijama u više gradova kao što su Rijeka, Dramalj, Šilo, Zagreb, dok smo svirku benda snimali uz more, pored stadiona Kantrida u Rijeci. Prijatelji koji su nam se pridružili u snimanju su nam uvelike pomogli da snimimo sjajne kadrove svirke benda i na tome im se svima ovim putem zahvaljujemo. Nadamo se da su se zabavili koliko i mi. Spot je editirao naš Luka Filipan, tako da možemo reći da smo idejno i izvedbeno spot snimili sami od početka do kraja. Nadamo se da ćete uživati u gledanju koliko smo mi u snimanju .

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE