Riječki Kraj Programa predstavlja video uradak za pjesmu ”Leptir” koja je ujedno drugi singl s albuma ”Ovdje Pripadam”

Nakon što su krajem 2015.godine izdali svoj drugi studijski album „Ovdje pripadam“ i snimili video spot za istoimenu pjesmu, nakon kraće pauze, početkom mjeseca Kraj Programa je objavio još jedan singl s albuma.

Izrazito sam sretan i zadovoljan što kod nas postoji bend ovog kalibra, koji je u mogućnosti donijeti dašak svjetskih trendova na scenu koju ti trendovi redovito zaobilaze. Smatram da je ovo album koji bi mogao donijeti pravi breakthrough za domaću pop-punk scenu“, napisao je u svojoj recenziji naš Ivan Šimić.

Leptir“ je posvećen njihovom dragom prijatelju koji ih je prerano napustio. „Sada poleti dalje od stvarnosti kao leptir, tamo gdje nebo spava ti se probudi kao leptir“, stihovi su kojima se bend zauvijek oprostio od njega. Da je ova pjesma posebna i prepuna emocija uvjerit će vas i spot koji jednostavno govori sam za sebe.

Spot je sniman u Rijeci te na području Istre u rujnu 2017. Scenarij je osmislio bubnjar Igor Klanfar koji je preuzeo i ulogu redatelja dok su kamerom upravljali snimateljica/fotografkinja Maja Strahija i Luka Filipan, ujedno i gitarista benda. Spot su također oni uređivali i montirali, a glavnu ulogu u spotu ima Alen Berisha.

Podsjetimo, Kraj Programa je pop/punk/rock bend nastao krajem 2011. godine suradnjom četvorice prijatelja i kolega iz riječko-crikveničkih bendova. U svega pola godine rada napisali su i snimili svoj prvi album. Od tada su odradili mnoge nastupe diljem Lijepe naše te ostavarili veliki uspjeh na banjalučkom Demofestu zauzevši drugo mjesto. Postavu danas čine Đina Škulić, Igor Klanfar, Igor Rogović, Ivan Brajković, Luka Filipan i Dino Ivelja.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE