Splitska festivalska perjanica, Ultra Europe, dobila je pojačanje u vidu desetaka novih imena koja su potvrdila svoj dolazak na ovogodišnje izdanje.

Kao što to obično i biva ulaskom u mjesec svibanj, organizacija Ultra Europe objavila je drugu fazu izvođača za nadolazeće izdanje. Tu se nalaze primarno pojačanja u trance i techno žanrovima, a svoj dolazak potvrdili su:

Headlineri: Jamie Jones, Joseph Capriati, LOCO DICE, The Martinez Brothers, Paco Osuna, Seth Troxler, Steve Aoki. 

Support: Ben Nicky, Blastoyz, Charlotte de Witte, Cosmic Gate, Craig Richards, Crankdat, Dense & Pika, Disto, Dr Phunk, Eats Everything, Estiva, Gregor Salto, Ilan Bluestone, Jewel & Sparks, Julian Jordan, KAAZE, KhoMha, KIIDA, KURA, Lost Kings, Maddix, MaRLo, Matisse & Sadko, Merk & Kremont, Nic Fanciulli, NLW, Ravitez, Retrohandz, Ricky Breaker, Sick Individuals, Suyano, Tomy DeClerque, Vini Vici.

U narednim tjednima očekuje se najava i posljednje faze izvođača. Da podsjetimo, glavni dio Ultra Europe održat će se od 6. do 8. srpnja ove godine na stadionu Poljud, a cijene karata su 175 eura za strane kupce, odnosno 899 kuna za domaće tržište.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE