Švedski megapopularni trojac u svom reunion tour-u na mapu događaja odlučio je staviti i Split.

Nakon privremenog raspada 2013. godine, Swedish House Mafia ponovno jaše festivalima! Axwell, Steve Angello i Sebastian Ingrosso proteklih pet godina održavali su popularnost SHM grupe kroz svoje pojedinačne nastupe (Axwell & Ingrosso zajedno su nastupali) na festivalima gdje su redovno bili jedni od glavnih headlinera, stoga ne treba čuditi što je takav hype nastao objavom reuniona na prošlogodišnjoj Ultri u Miamiju.

To im je bio i jedini nastup te godine, no 2019. je već unaprijed zabilježena kao kompletna reunion godina sa već podosta zacrtanih datuma i mjesta u kalendar, a od jučer na tom kalendaru nalazi se i Poljud, gdje se od 12. do 14. srpnja održava sedmo izdanje Ultra Europe festivala.

Pojavom karakterističnih SHM simbola na plakatima počele su kružiti glasine na Redditu, a one su potvrđene sinoćnjim klikom na službenu Ultra Europe stranicu gdje će vam se pri njenom otvaranju prikazati tri bijela kružića koji su simboli Swedish House Mafia benda. Izvođači za ovogodišnje izdanje Ultra Europe još nisu najavljeni, no očekuje se bogata postava techno, trance i house izvođača kao i svake godine.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE