Sedmi koncert pete MIMO sezone održat će se 6. svibnja u multimedijskoj dvorani Gorgona zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatskoga radija i live videostreaming.

Pod naslovom “Sintesajzeri u najrazličitijim ulogama” MIMO vam predstavlja dva hrvatsko-austrijska projekta: duo don_t go i bend Roppongi Red!

don_t go je hrvatsko-austrijski, u biti, elektronički projekt koji se trenutačno razvija u Beču. Zvuk dua don_t go delikatna je mješavina emocionalnih vokala Nine Jukić i grooveova Alexandera Forstnera, omotana u melankolične melodije klavira i gitare. Jedna od čari ovoga benda jest to što sve to loopiraju uživo, a oslanjaju se na što je manje moguće pretprogramiranja.

Roppongi Red u dalekom je Tokiju ime četvrti za partijanje i najbolje provode, a u Hrvatskoj za novu klupsku senzaciju. Šljokice, ljubav i prljavi ritam geslo je energičnoga zagrebačko-bečkog sastava Roppongi Red čiji se zvuk može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Okosnicu benda čine vokalistica Ms Bing i producent Daniel Šuljić, koji su ujedno i autori svih pjesama. Od benda Roppongi Red možete očekivati mnogo lijepih stihova ovjenčanih lako pamtljivim melodijama te energičnih nastupa koji će zabaviti čak i smrtno ozbiljnu publiku.

Službeni event pogledajte OVDJE.

Zbog ograničenog broja sjedala u dvorani organizatori mole da dođete i osigurate si mjesto na vrijeme. Pola sata prije početka koncerta je dovoljno. Koncert počinje točno u 20:05.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE