Prvi hrvatski glazbeni video u kojem su glavni akteri kućni ljubimci, u ovom slučaju psi, snimljen je u Osijeku.

Glazbena grupa pod imenom Neispavani odradila je vokalnu i glazbenu izvedbu uz vrhunski video Lux produkcije Marka Banića te mix i master Srkija iz Loš utjecaj studija. Za beat je zaslužan jedan od članova grupe, Sagnarsky, koji je i napisao jedan vers uz drugog člana Žo-a.

Spot prati Capoa, američkog stafforda te Bravea, križanca mađarske vižle i labradora u njihovom lutanju kroz grad Osijek. Pjesma kroz pseće lutanje prikazuje problematiku zapostavljanja pasa i općenito kućnih ljubimaca. Njihovo traženje vlastitog prostora, sigurnosti, mogućnosti i u krajnju ruku ljubavi su točka u kojoj se mi kao autori i naše priče povezujemo s lutalicama. Povukli smo paralelu s našim lutanjima, pjesma je poprilično osobna s obzirom da se često i sami osjećamo kao lutalice, gledamo li na prevaljene kilometre širom svijeta“. – opisao je tematiku pjesme Sagnarsky.

Neispavani su rap grupa prepoznatljiva po izraženom kritiziranju socio-političkih tematika i upućivanju na mnoge manjkavosti državnog aparata, od svijeta sporta do ostalih aktualnih tema koje okupiraju našu svakodnevnicu. Rad grupe pratite na službenom Facebooku te Youtube kanalu.

Pogledajte video do kraja budući da završetak predstavlja zanimljivi obrat i poantu cijele priče koja stoji iza ove pjesme.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE