Točno u 12 sati, u ugodnom ambijentu Kulturnog centra Mesnička, INmusic je predstavio suradnju sa pivovarom Crafter’s.

Glavni čovjek INmusica Zoran Marić i direktor Cratfer’s-a Andrej Andrlić mnogobrojnim novinarima su predstavili veliku novost ovogodišnjeg INmusica: INmusic postaje jedan od prvih većih glazbenih festivala u Europi koji će i svojoj ponudi imati craft pive.

Andrej je rekao kako će se na ovogodišnjem festivalu pronaći šest craft piva iz njihove pivovare i par lagera, isto tako je rekao kako je ovo veliki korak za Crafter’s pivovaru i da se nadaju suradnjama i s drugim glazbenim festivalima.

Zoran Marić je isto tako izjavio kako je INmusic jedan od rijetkih neovisnih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe i kao takav će uvijek podržavati neovisne poduzetnike u Hrvatskoj koji mogu zadovoljiti velike potražnje našega najvećeg rock festivala.

Jedno od prvih pitanja bilo je hoće li cijena craft piva odskakati od prosjeka za domaće, a i za dosta stranih posjetitelja, no Andrej i Zoran su umirili sve izjavom kako će cijene biti pristupne našim prilikama i kako će cijena malo odstupati od prošlogodišnjih.

Procjene organizatora su da će se ove godine prodati oko 100 000 boca piva, ako ne i više. Isto tako Zoran Marić je izjavio kako ove godine INmusic očekuje rast u broju posjetitelja, kako samog koncertnog dijela, tako i festivalskog kampa.

Isto tako, naglašeno je kako se očekuje dodatni rast turista u gradu Zagrebu za vrijeme trajanja festivala i popunjavanje smještaja za turiste. Ulaznice za ovogodišnji INmusic se prodaju fantastičnom briznom, a razlog tome je fascinantan lineup koji je do sad objavljen.

Za sam kraj svima okupljenima je rečeno kako se očekuje da će ovogodišnje izdanje festivala biti rasprodano i prije nego što je to bio slučaj prošle godine i najavljen nam je uskoro ponovni susret na nekoj novoj press konferenciji.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE