Zbog iznimno velikog interesa za trinaesto izdanje INmusic festivala, ulaznice će biti u prodaji zaključno do ponoći 19. lipnja ili do isteka zaliha.

Za točno deset dana na pozornicama INmusic festivala publika će imati priliku poslušati neka od najpopularnijih glazbenih imena suvremene scene poput Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, kao i mnoge druge.

Queens Of The Stone Age trenutno su na aktualnoj turneji gdje promoviraju sedmi studijski album “Villains”, koji je objavljen prošle godine, a publici na INmusicu predstavit će presjek svoje bogate karijere. Nick Cave & The Bad Seeds vraćaju se na glavnu pozornicu INmusic festivala nakon deset godina od zadnjeg nastupa u Hrvatskoj, 2008. godine na trećem izdanju INmusic festivala. Trenutno su na aktualnoj turneji  kroz koju donose presjek najvećih hitova uz brojna iznenađenje i pjesme koje publika nije imala prilike čuti uživo dugi niz godina.

Predvodnici indie rock revolucije, grupa Interpol, premijerno stiže pred hrvatsku publiku upravo na INmusicu, a na pozornici najvećeg open air festivala nastupit će u srijedu, 27. lipnja. Osim već spomenutih izvođača, bitno je naglasiti i koncert Davida Byrnea, koji će na glavnu pozornicu INmusica donijeti najnoviji glazbeno-scenski nastup kakvog se rijetko ima prilike vidjeti. Jedan od najvećih i najutjecajnijih američkih rock sastava, Alice In Chains, vraća se na Jarun nakon osam godina, a publiku očekuje i nastup Annie Clark, poznatije u umjetničkom svijetu kao St. Vincent.

Foto: Službena web stranica INmusic festivala

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je kupiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice  te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE