Jedan veoma interesantan duo, Side Project, objavio je novi, drugi singl ‘Liquid’ popraćen videospotom.

Pjesma ‘Liquid’ grupe Side Project nalazi se na hvaljenom albumu  ‘Lonely Boys’ objavljenom krajem prošle godine. Video spot ponovno potpisuje More Magnets produkcija s Filipom Filkovićem Philatzom i Renatom Lučić na čelu.

Ovaj dark-pop duo, kojega čine Luka Vidović i Anja Papa, govore kako se pjesma drži tematike albuma i govori o ‘usamljenim dječacima’ na drukčiji način od najavnog singla, na primjer: “You’ll never be one of us, you’ll never be lonely because you’ll never need anyone to start with“, savršeno opisuje poruku koju Side Project želi poslati djeliću generacije koji bježi od osjećaja i zadovoljava se plićim ‘užitcima’.

Iako ovakva tematika možda zvuči teško, način na koji je pjesma dobila novu i svjetliju dimenziju je proširenje njihovog inače dark vizualnog identiteta na neonsku VHS razinu. U spotu se pojavljuje niz predstavnika ljudi s kojima se Side Project povezao na “Lonely Boys” razini. Cijela ekipa na snimanju pripremila nam je spontane i osvježavajuće vizualne stimulanse koji će nam svima uljepšati dolazak proljeća.

Koncert u Tvornici

Odličan uvod u promotivni koncert u Tvornici jest upravo ovaj singl, a detalje o koncertu pročitajte u ovom članku:

Side Project u Tvornici kulture promoviraju svoj drugi album

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE