Sve popularniji dark-pop duo Side Project objavio je dugoočekivani drugi album “Lonely Boys” u prosincu prošle godine, a koncertna promocija albuma održat će se 23. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album Lonely Boys najavljen je istoimenim singlom koji govori o njima kao ljudima koji cijene i ne skrivaju emocije te svima onima koji se s njima na tom području mogu povezati.

Ta tematika proteže se kroz cijeli album. Ljubav, mržnja. Mentalno zdravlje, bolest. Puno suprotnosti s kojima smo se zadnjih godina susretali. Pisanje tekstova i rad na glazbi za album pomogli su nam naučiti o svim potencijalnim i stvarnim povredama koje svaki život nosi i naučili se boriti za sve ono dobro“, tim riječima objasnili su smisao albuma Anja i Luka.

Album autorski potpisuje sam Side Project, a kao i prije, surađuju s Filipom Filkovićem Philatzom na spotovima i Coded Edgeom u dizajnerskom smislu. Naslovnicu albuma dizajnirali su koristeći ilustracije “usamljenih dječaka” Julije Sture i fotografiju Dore Šarić. Album donosi i sjajne suradnje poput one s Irenom Žilić na pjesmi “Would You” i povremene semplirane vokale Nikol Ćaćić (NLV).

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 35 kuna, dok će na dan upad biti 50 kuna.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), entrio.hr 

Organizator koncerta je yem.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE