Početkom nove godine uvijek je lijepo vidjeti pokretanje novih klupskih koncertnih programa, koji će dodatno služiti pri promociji i predstavljanju mladih izvođača.

Kreativni glazbeni kolektiv (KGK) u organizaciji ekipe Mladih Lavova Hangtime Agencyja održavat će jednom mjesečno u zagrebačkom klubu Sax, a starta od ove godine u suradnji s top listom Muzika je Zvonko Radost.

Prvi event održat će se 25. siječnja, a nastupat će dva perspektivna benda: Fire in Cairo i Trophy Jump. Cijena ulaznice iznosit će 20 kuna u pretprodaji i 30 na ulazu, a info o kupovini u pretprodaji bit će uskoro.

Fire in Cairo već smo predstavili na portalu, no ukratko riječ je o četveročlanom alt rock bendu iz Zagreba, koje opisuje čvrsta ritam sekcija obojana gitarama i catchy pjevačkim refrenima. Možete ih čuti kako peglaju OVDJE.

Drugi bend zove se Trophy Jump i oni su punk-rock sastav oformljen 2014. godine. Kako kažu, objavili su debitantski album ‘Depression Club’ na Božić 2017., a s prikupljenim novcem od prodaje albuma nadaju se povratku u svoju rodnu Kaliforniju. Pratite ih OVDJE .

Službeni event pogledajte OVDJE. 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE