U subotu, 10. veljače 2024. godine JeboTon okupira Boogaloo. Na dva stagea nastupit ćak 13 izvođača. U prodaji je ostalo posljednjih sto ulaznica.

Duga tradicija od 2011. godine, a danas 13 godina kasnije, JeboTon je kolektiv veći i jači no ikada. Posljednja se JeboTon fešta odvila u listopadu 2021. godine u AKC Medika, a okupila je mnoštvo bendova i zaljubljenika u njihovu glazbu.

Ove će se subote svi oni ponovno okupiti u klubu Boogaloo u kojemu je sve počelo te publiku rasplesati svojim novim glazbenim izdanjima, ali i nostalgično se prisjetiti glazbe koja ih s publikom povezuje već preko desetljeća. Na malom stageu će dominirati Matija Milutin, Mate Ponjević, Peglica i Komandos, Balkalar, Ki Klopa i Disco KSET. Na velikom će se stageu do ranog jutra đuskati uz VOADA, Trophy Jump, IDEM, JeboTon ansambl, Porto Morto, nemanju i Stankoffa.

Posljednjih sto ulaznica za JeboTon feštu po cijeni od 20 eura može se kupiti u Dirty Old Shopu ili online putem platforme Core Event. Ako ih ostane, na ulazu će biti potrebno izdvojiti 22 eura.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE