Druga polovina ožujka u Zagrebu nudi mnoštvo koncerata hip-hop umjetnika, a mjesec će zaokružiti Kandžija sa svojim bendom Gole Žene nastupom u Vintage Industrial baru, 31. ožujka.

Zadnji zajednički nastup imali su prije godinu dana u zagrebačkoj Tvornici Kulture ispunivši tada sva očekivanja koja su postavljena pred njih.

Njihov aktualni album Nema Labavo naišao je na jako dobar odaziv i kritike publike što bi zasigurno trebalo i rezultirati dobrim odazivom publike na koncertu zadnji dan ovog mjeseca.

Poznavajući rad Kandžije i Golih Žena sigurno je za očekivati da će ovaj događaj osim glazbenog aspekta imati i notu šou programa što bi još više trebalo podignuti atmosferu i zaintrigirati okupljenu masu.

U sklopu ovog eventa održat će se i izložba All Things Rotten Andreja Bartulovića koji je s Kandžijom i bendom već surađivao na omotima nekih njihovih projekata, odlična prilika za sve koji žele doživjeti audiovizualno iskustvo.

Kao predgrupa najavljena je ekipa Bruto Geto koja tek treba da se predstavi publici, dok će za after biti zadužen DJ Pips.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji na adresama Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar/Kavez (Savska 156) po cijeni od 45kn, a na dan koncerta iznositi 60kn.

Event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE