Povodom proslave 6. rođendana vinkovački kolektiv Naša Stvar priprema tulum u svima poznatom Vanilla Clubu. Stoga, svi ljubitelji techno glazbe i njenih varijacija trebaju se zaputiti u Vinkovce sutra, 26.11., jer čeka ih prava plesna poslastica.

O ekipi iz Naše Stvari svi barem ponešto znaju, a velika je šansa i da su bili na nekom od hip hop/house/techno partyja u njihovoj organizaciji koje su dosad održali diljem Slavonije.
Domaćini na ovom tulumu nastupat će back-to-back, i to: Ivan Krpan b2b Siky i Ana Mi b2b Goran Arsenović koji će prisutne uvesti u acid/techno svijet. Kao goste pozvali su vukovarskog Xenexa koji je na sceni od 2006. godine te iza sebe ima pozamašan broj regionalnih nastupa i nekoliko međunarodnih gostovanja, a dancefloor će razdrmati svim oblicima techna: od nešto ozbiljnijeg i mračnijeg do melodičnijeg i progresivnijeg zvuka. Drugi gost dolazi iz Srbije, točnije Kragujevca, a iza njega stoji 5 godina aktivnog producentskog rada te dvije godine djelovanja kao DJ, iako je tek 1994. godište. Filip Srećković podići će na noge i one najzahtjevnije bogatom kombinacijom miksanja popraćenom s live-act elementima mračnog berlinskog zvuka i ambijentalne glazbe.

Iako slavi rođendan, Naša Stvar dijeli šakom i kapom te svim vjernim clubberima poklanja besplatan ulaz, a od vas se samo traži da se dobro zabavite i plešete do jutra.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE