Future Scope nam za tople proljetne dane donosi pravo osvježenje u obliku techno velikana Boris Brejche. On će nastupati na zagrebačkom Jarunu u sklopu drugog dana Zagreb Music Festivala, 31. svibnja.

Boris Brejcha je poznat po svojoj enigmatičnoj maski te na Jarun donosi svoju jedinstvenu glazbenu techno estetiku na zagrebačko jezero. Njegov high-tech minimal žanr nije samo glazba; to je pokret koji je transformirao elektroničku glazbenu scenu. S melodičnim minimal techno zvukom i minimalističkim pristupom produkciji, Brejcha je vizionar koji pomiče granice onoga što minimal techno može biti.

Uz Boris Brejchu nastupat će i Ann Clue, pojačanje iz Brejchinog labela “Fckng Serious” . Ovako veliki event ne bi bio potpun bez domaćih DJ snaga, pa će se tako Brejchi i Ann Clue u nastupu pridružiti i DJ Jock, Shipe i Neroa. Uz vrhunsku glazbu za očekivati je i poprtani lightshow koji će ovaj party pretvoriti u nezaboravno audio vizualno iskustvo koje morate doživjeti!
Ulaznice su već dostupne u sustavu Entrio, po cijeni od 35 €, s ograničenim brojem. Cijene će rasti u sljedećim serijama, stoga zgrabite svoje ulaznice na vrijeme.
Share.

About Author

Pišem posvuda. Stalkaj me na instagramu; /gogowantsgainz

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE