Ako je po nečemu organizacija Ultra Europe poznata, to je onda definitivno po zakašnjelim prvoaprilskim šalama koje obično viđamo u mjesecu svibnju. Naime, kao i proteklih nekoliko godina, u protekla dva mjeseca kružile su informacije kako ovogodišnjeg izdanja neće biti, što zbog manjka informacija, što zbog manjka potvrđenih (odnosno bilo kakvih) imena izvođača. Priča je dobila svoj ozbiljniji ton nakon što je nizozemski dj Sam Feldt obrisao Ultra Europe sa datuma svojih događanja te što početkom svibnja, dakle dva mjeseca prije održavanja događaja, nije bilo poznato ni jedno jedino ime. Imena nismo saznali ni dan danas, ali ono što znamo jest da će se Ultra Europe ove godine sigurno održati, a informacija je stigla iz samog brenda Ultra Worldwide:

‘Za peto izdanje festivala Ultra Europe, mi iz brenda Ultra Worldwide smo u suradnji s našim istaknutim lokalnim partnerima poduzeli važne korake kako bismo osigurali da i ovo izdanje bude slavlje u skladu s visokim standardima koje brend Ultra Worldwide zahtjeva. Posjetitelji se mogu nastaviti veseliti ovogodišnjem izdanju festivala i budućim događanjima koja će nositi brend Ultra, a koja će se održati narednih godina u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svim obožavateljima i glazbenicima, lokalnim vlastima, partnerima i ostalima koji su pružali bezuvjetnu podršku za festival Ultra Europe’. 

Ovogodišnje izdanje Ultre održat će se u razdoblju od 14. do 16. srpnja, a za lineup bit ćete pravodobno obavješteni, iako ćemo ga ovim tempom saznati vjerojatno tjedan do dva prije početka festivala. Dotad, uživajte u aftermovieu prošlogodišnjeg izdanja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE